Väskor & Kassar

Kategorier
Pris

kr till kr

Varumärke

Färg

Profilerade väskor är en uppskattad reklamprodukt

Vi har sveriges bredaste sotiment av reklamväskor. Alla går att märka med din logo / företagsnamn. Här hittar ni en del av vårt stora sortiment.

 

Kassar i bomull och nonwoven med tryck

Dessa produkter har numera blivit mycket populära efter införandet av skatt på plastpåsar. Ett enkelt sätt att låta ditt varumärke spridas om och om igen. Miljöpåsar och nonwovenpåsar med tryck. Senaste inom denna kategorin är materialet RPET som tillverkas av återvunnen PET plast

Utforska vårt breda sortiment av väskor och kassar med möjlighet att trycka din företagslogo för att skapa en stark marknadsföringskanal. Vi erbjuder ett brett urval av väskor, inklusive miljövänliga påsar, praktiska sportväskor och bekväma ryggsäckar. Våra miljöväskor är tillverkade av återvinningsbara material och är perfekta för att främja hållbarhet och minska plastavfall. Våra sportväskor är utformade för att hålla alla dina träningsartiklar organiserade och redo för träning. Våra ryggsäckar kombinerar stil och funktionalitet och är idealiska för både arbete och fritid. Med reklamtryck och företagslogo blir dessa väskor inte bara praktiska, utan också en effektiv marknadsföringsplattform för ditt företag. Vi strävar efter högsta kvalitet och snabb leverans för att säkerställa att du får dina anpassade väskor i tid. Utforska vårt sortiment och ta ditt varumärke med dig överallt med våra anpassade väskor!