Profilkläder

Kategorier

Pris

kr till kr

Varumärke

Färg

Sveriges bredaste sortiment av profilkläder med tryck. Vi kan även utföra brodyr. Vi har snabba leveranstider och jobbar med miljöcertifierade tryckerier. Här hittar du t-shirt, pikétröjor, funktionsplagg, företagsjackor och hoodtröjor. Vi har även ett stort sortiment av skjortor. Söker du något som du inte finner här - Skicka oss ett mail så tar vi fram en offert.

Vi kan även specialdesigna plagg utefter dina önskemål. Prata med våra erfarna projektledare så hjälper vi dig till ta fram en egen kollektion utefter dina tankar, önskemål och krav.

Vi har Sveriges bredaste sortiment med Profilkläder

Hitta rätt profil bland vårt stora breda sortiment av profilkläder. Vi jobbar med välkända varumärken som exempelvis Tee Jays, Fruit of the Loom, Russel, Elevate, Slazenger, Stedman, B&C, Gildan och många många fler. Allt från den enklaste t-shirten till den mest avancerade funktionströjan, och på alla modeller kan vi hjälpa dig med tryck och brodyr av din logo / företagsnamn

Viktigt att välja rätt företagskläder / företagströjor

Man ska trivas i sina kläder, det är viktigt. Sköna plagg, snygg profilerade med tryck och brodyr av logo företagsnamn ska användas. De kallar vi hållbar profilering. Våra kläder har god passform och är av hög kvalité. Behöver du så kan du även få tillgång till måttlistor och färgprover. Vi kan även förse dig med varuprov så du kan prova.