Juteväskor & Jutekassar

Pris

kr till kr

Varumärke


Färg

Unika jutebagar och jutekassar. Stora, små, breda, smala. Bra och billiga. Med företagstryck.

Vi hjälper dig mot en ansvarsfull exponering. Alla våra juteprodukter visar att vi bryr oss om miljön. Dessutom mycket praktiska miljöprodukter och med lång livslängd.

Specialdesign eller standard? Vi har juteprodukter i alla storlekar och för alla företag.

Vi hjälper ditt företag med billiga bagar, trendiga väskor, ekologiska påsar, Fair Trade kassar. Nu dessutom en kollektion i Juteväv. Dessutom fri frakt och lägsta prisgaranti.

Upptäck vårt breda utbud av jutebagar och jutekassar som kombinerar hållbarhet, mångsidighet och kostnadseffektivitet. Våra jutebagar finns i olika storlekar, från stora till små, och olika bredder för att möta dina specifika behov. Tillverkade av naturligt jute-material, är dessa väskor både miljövänliga och hållbara. Med möjligheten att trycka ditt företagslogo på juteväskan kan du också marknadsföra ditt varumärke på ett effektivt sätt. Vi strävar efter att erbjuda bra och billiga alternativ för att göra det tillgängligt för alla. Våra juteväskor är perfekta för att främja hållbarhet och stil samtidigt. Utforska vårt sortiment och skapa ett varumärkesmedvetet intryck med våra anpassningsbara juteväskor.