Bomullspåsar & Kassar

Pris

kr till kr

Varumärke


Färg

Profilera ditt företag med en bra bag, kasse med tryck.

Svårt att hitta en bättre exponeringsyta. Dessutom mycket praktisk och med lång livslängd. Promotionfabriken har extrem lång erfarenhet och vet allt om tryck på bagar, kassar, påsar och väskor.

Vi tycker att vi är bäst i landet på tryckta bagar och kassar till företaget.

Vi har vad du behöver: Billiga bagar, trendiga väskor, ekologiska påsar, Fair Trade kassar. Alltid högsta möjliga servicegrad. Dessutom fri frakt och lägsta prisgaranti.

Välkommen till vår kollektion av bomullspåsar och miljövänliga shoppingpåsar med möjlighet att trycka din företagslogo för att främja ditt varumärke samtidigt som du tar ett steg mot hållbarhet. Våra bomullspåsar är tillverkade av naturligt bomullsmaterial som är återanvändbart och miljövänligt. De är perfekta för att ersätta engångsplastpåsar och bidra till att minska plastavfall. Med reklamtryck och företagslogo blir dessa påsar inte bara praktiska för shopping, utan också en effektiv marknadsföringskanal. Vi strävar efter högsta kvalitet och erbjuder snabb leverans för att säkerställa att du får dina anpassade bomullspåsar i tid. Utforska vårt sortiment och gör en positiv miljöpåverkan med våra hållbara och anpassade shoppingpåsar.