Anti-stress, Bollar, Figurer, hjärtan

Kategorier

Pris

kr till kr

Färg

Stessbollar och stressfigurer med ditt tryck / logo och företagsnamn

Vi har ett stort utbud av antistressprodukter, så som stressbollar, stresshjärtan och stressfigurer. Vi kan förse dessa med tryck av din logo företagsnamn. Vi har fri frakt och lägsta prisgaranti.

Ge dina kunder och medarbetare en känsla av lugn och avslappning samtidigt som du marknadsför ditt varumärke. Våra stressbollar och stressfigurer erbjuder en unik möjlighet att trycka ditt företagsnamn och logo på en produkt som används dagligen.
 
Oavsett om det är på kontoret, under möten eller hemma, kommer dessa stressavlastande produkter att påminna användarna om ditt varumärke och skapa en positiv association. Våra produkter är tillverkade av högkvalitativa material och garanterar en hållbar och effektiv användning.
 
Välj bland olika former, färger och storlekar för att skapa en anpassad stressboll eller stressfigur som passar perfekt för ditt företag. Med vårt tryck av hög kvalitet får du en professionell och övertygande marknadsföringslösning till ett konkurrenskraftigt pris.
 
Sätt avkoppling och marknadsföring i rörelse med våra stressbollar och stressfigurer med ditt tryck/logo och företagsnamn. Kontakta oss idag för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att främja ditt varumärke på ett avslappnat och minnesvärt sätt.